Noiembrie..

Treptat vine sfarsitul unui nou an, nu am nici cea mai vaga idee cand au trecut toate aceste luni. Cu o mare de nebunie au fugit si mi-au adus noi si noi clipe! Nu intentionez sa fie un post al nostalgiei, al clipei trecute, dar asa pare ca va fi. In sfarsit afara incepe sa se simta iarna, a mai trecut din caldura placuta a primaverii pe timp de Octombrie- Noiembrie si au mai venit ploile si vremea plina de ceata.

Toti incep sa isi concretizeze planurile pentru revelion si craciun, incercand sa gaseasca cea mai buna optiune pentru o distractie cat mai mare. Problemele apar legat de locatia, poate neaflata pe placul tuturor, sau legat de cadourile pe care vom fi nevoiti sa le facem. Dar toate se vor duce odata cu sfarsitul anului, cand relaxarea si distractia vor fi singurele lucruri care vor conta.(Ma rog, pentru unii asta conteaza la orice ora din zi :)! )

Facultatea- a venit la fel de rapid precum a trecut si liceul. Ce a adus? Mai putine materii, dar mai pline de informatii. Materii care, pe alocuri, par ca au ca menire sa te faca sa iti dai cu cartile in cap. Te atrag atat de tare incat te gandesti
„ce cauti acolo”! Nu te poti plange, tu ai ales. Deci suporti si te distrezi testand metodele de a trece de prima sesiune. Se spune ca e marele hop, dupa te inveti sa le treci mai rapid :)!

Dar de fapt ce mai conteaza azi? Facultatea, distractia, toate vor trece. Si atunci?! Nu voiam sa fiu nostalgic, dar cu siguranta sunt.. Dar oare nu toti suntem?!

 

Published in: on noiembrie 22, 2010 at 9:35 pm  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://andyzzz.wordpress.com/2010/11/22/noiembrie/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un comentariu